Amiket mi olvasunk


NiceLife
Keresztény filmek, cikkek, képek, zenék, tanulmányok, gyermek anyagok, és még sok minden más :)
Fedezzük fel együtt az élet szép oldalát!
weboldalfacebook

Mai IGE
„Ez az áhítat a motor berúgása hideg reggeleken, amikor nincs kedved olvasni a Bibliádat, vagy egy kicsit száraznak találod – ilyenkor egy jó kis ösztönző befecskendezésre van szükséged. Ezt kívánom nyújtani olvasóinknak – valami olyat, ami a gondolataikat Isten jóságára összpontosítja” (Bob Gass - a mai ige szerzője)
Újragondoló
Egy blog, ahol igyekeznek a lehető legegyszerűbb nyelven megfogalmazni a Biblia üzenetét, hogy az is érthesse, aki adott esetben nem vallásos közegben nőtt fel. A céljuk pedig egyszerűen csak annyi, hogy eljusson minél több Internetezőhöz Isten megszégyenítően aktuális üzenete, amiről hisszük, hogy mindenkinek szüksége van rá.
weboldal

Lelki Betérő
Keresztény fiatalok a Szigeten? Miért? Hogyan? Mióta? Ha kíváncsi vagy, hogy mi is az a "fesztivál-misszió", látogasd meg a Lelki betérő oldalát!
facebook

A Hetednapi Adventista Egyház hivatalos oldala
Az adventisták a Bibliát tartják hitük egyedüli alapjának, és bizonyos alapvető hittételeket a Szentírás tanításának tartanak.
weboldal

Adventista fiatalok információs és közösségi oldala (ifiinfo)
weboldal: ha nem akarsz lemaradni a programokról
facebook oldal: hasznos infók, programok, ajánlók
facebook csoport: közösségi felület

Reggeli dicséret
Reggeli áhitat minden napra. "Isten! én Istenem vagy te, jó reggel kereslek téged; téged szomjúhoz lelkem..." (Zsoltárok Könyve 63:1)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések